Ντελόπουλος Τρανς Μεταφορές Ντελόπουλος Ποιοί Είμαστε στις Μεταφορές
English Language
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ TRANS

Την εταιρεία "Ντελόπουλος Trans” ίδρυσαν οι αδελφοί Ντελόπουλοι το 2001. Έχοντας προηγούμενη εμπειρία στο χώρο των μεταφορών ξεκίνησαν τη λειτουργία της εταιρείας με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς με ποιότητα και συνέπεια.

Στο ξεκίνημα της η εταιρεία διέθετε μόνο 5 φορτηγά και κατόρθωσε μέσα σε αυτό το διάστημα να επεκτείνει όχι μόνο τις υπηρεσίες της αλλά και το στόλο των οχημάτων της.
Έχοντας πλέον στην διαχείριση της πλήρως εξοπλισμένο στόλο φορτηγών οχημάτων και εκφορτωτικό εξοπλισμό, που αποτελείται από 14 τρακτόρια, 42 νταλίκες, 5 συνεργαζόμενα αυτοκίνητα και 20 άτομα προσωπικό, κατοχύρωσε το όνομα της ως μια από τις πλέον έγκυρες, συνεπείς και αποτελεσματικές εταιρείες μεταφορών στη Μαγνησία και την Ελλάδα.

Τα δύο αδέλφια συνεχίζουν να δουλεύουν στην εταιρεία ο ένας στον τομέα διεύθυνσης και οργάνωσης δρομολογίων μεταφοράς, και ο άλλος στον τομέα μηχανολογικής συντήρησης και οργάνωσης εξειδικευμένων μεταφορών.
Ντελόπουλος Τρανς Μεταφορές Ντελόπουλος Ποιοί Είμαστε στις Μεταφορές Το προσωπικό της εταιρείας έχοντας πλήρη κατάρτιση και εμπειρία, είναι πάντα πρόθυμο και σε ετοιμότητα να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Το σλόγκαν της εταιρείας είναι: "Δεν υπάρχει μικρή ή μεγάλη μεταφορά, όλες έχουν την ίδια σημασία και αντιμετώπιση".

Σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της, "Ντελόπουλος Trans” έχει κατοχυρωθεί στην αγορά της Μαγνησίας αλλά και της Ελλάδας ως μια από τις καλύτερες εταιρείες μεταφορών, προσφέροντας επαγγελματικές υπηρεσίες ποιότητας με συνέπεια και αμεσότητα.

Ντελόπουλος Τρανς Μεταφορές Ντελόπουλος Ποιοί Είμαστε στις Μεταφορές

Home | Ιστορία | Που Βρισκόμαστε | Ο Στόλος Μας | Container Depot | Γενικές Μεταφορές
Εξειδικευμένες Μεταφορές | Gallery | ΕπικοινωνίαΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ TRANS
Μεταφορές – Μετακομίσεις

18ο χμ. Εθνικής Οδού Λαρίσης – Βόλου, Στεφανοβίκειο- Μαγνησία
Τηλ: ( + 30 ) 24250 24270
Fax: ( + 30 ) 24250 24271
© 2006- Web Design UK - AroundGreece.com - AroundPelion.com